Λογαριασμός

Διαγραφή λογαριασμού

Η διαγραφή του λογαριασμού σας είναι οριστική. Αυτή η σελίδα εξηγεί τι συμβαίνει, ποια δεδομένα αφαιρούνται και τι μπορεί να διατηρηθεί και γιατί.

Πώς λειτουργεί

Αίτημα διαγραφής.

Στην εφαρμογή Android

Ανοίξτε το Ρυθμίσεις → Λογαριασμός → Διαγραφή λογαριασμού. Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Ένα παράθυρο διαλόγου επιβεβαίωσης εξηγεί ότι η διαγραφή είναι οριστική· επιβεβαιώστε για να ολοκληρώσετε. Η συνεδρία σας καθαρίζεται αμέσως και η εφαρμογή επιστρέφει σε λειτουργία επισκέπτη.

Στο διαδίκτυο

Αν είστε συνδεδεμένοι παρακάτω, χρησιμοποιήστε το κουμπί Διαγραφή του λογαριασμού μου. Διαφορετικά, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της μορφής επικοινωνίας με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας και θα επεξεργαστούμε τη διαγραφή, συνήθως εντός 30 ημερών (συνήθως πολύ νωρίτερα).

Διαχείριση δεδομένων

Τι διαγράφεται.

  • Ο λογαριασμός σας (όνομα χρήστη, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κρυπτογραφημένος κωδικός πρόσβασης, σύνδεσμο ταυτότητας Google, κατάσταση premium).
  • Αποθηκευμένες συνταγές και συνομιλίες τσατ που αποθηκεύονται στον διακομιστή μας.
  • Ημερήσιοι μετρητές χρήσης και αρχεία ανταμοιβών συνδεδεμένα με τον λογαριασμό σας.
  • Οποιαδήποτε εκκρεμής χορήγηση premium συνδεδεμένη με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού σας.
  • Αρχεία συνδρομών Google Play (ένα κρυπτογραφημένο token αγοράς, προϊόν, κατάσταση και λήξη) συνδεδεμένα με τον λογαριασμό σας.

Οι συνδρομές ανανεώνονται συνεχώς έως ότου τις ακυρώσετε. Η διαγραφή του λογαριασμού σας δεν ακυρώνει μια συνδρομή Premium: ακυρώστε μια συνδρομή Google Play στο Play Store (Πληρωμές και συνδρομές) ή μια συνδρομή ιστότοπου από την απόδειξη Gumroad σας, πριν τη διαγραφή.

Διατήρηση

Τι μπορεί να διατηρηθεί και γιατί.

  • Αρχεία ελέγχου πληρωμών — οι αποδείξεις αγοράς ανωνυμοποιούνται (αφαιρούνται οι προσωπικοί αναγνωριστικοί) και διατηρούνται για φορολογική και λογιστική συμμόρφωση.
  • Αρχεία πρόληψης κακοποίησης (μετρητές περιορισμού ρυθμών, αρχεία ασφαλείας) που δεν περιέχουν προσωπικό περιεχόμενο.

Οτιδήποτε διατηρείται δεν αποδίδεται πλέον σε εσάς και δεν χρησιμοποιείται ποτέ για μάρκετινγκ.

Χρόνος επεξεργασίας

Τι να αναμένετε.

Η διαγραφή που ξεκινά από την εφαρμογή ή αυτή τη σελίδα ολοκληρώνεται αμέσως: η συνεδρία σας καταστρέφεται και τα δεδομένα σας αφαιρούνται σε μία μόνο συναλλαγή βάσης δεδομένων. Αν ζητήσετε διαγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιβεβαιώνουμε τη λήψη και την επεξεργαζόμαστε εντός 30 ημερών από τη δήλωση. Δεν υπάρχει τρόπος να αναιρεθεί η διαγραφή και δεν μπορούμε να αποκαταστήσουμε έναν λογαριασμό μετά από αυτήν.

Όχι συνδεδεμένος

Πώς να προχωρήσετε.

Συνδεθείτε με τον λογαριασμό που θέλετε να διαγράψετε και επιστρέψτε σε αυτή τη σελίδα, ή επικοινωνήστε μαζί μας με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό.